Tekirdağ’da üzüm atığından yüksek değerli tek hücre yağı üretildi

Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünde görevli akademisyenler, tarımsal atıkların değerlendirilmesi amacıyla bir proje hazırladı. Projelerine “Üzüm Atığından Mayalar Kullanılarak Yağ Üretimi” adını veren Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Gümüş ve ekibi, TÜBİTAK 1001 Programı kapsamında destek aldı. Proje kapsamında Gümüş ile Doç. Dr. Deniz Damla Altan Kamer, Doç. […] The post Tekirdağ’da üzüm atığından yüksek değerli tek hücre yağı üretildi first appeared on Yeni Meram - Konya Haberleri - Güncel Ekonomi ve Politika Haberleri .